Prosjektet Storgata Terrasse

Storgata Terrasse får totalt 69 leiligheter og to hybler som blir fordelt over åtte bygg. Byggene får forskjellig høyde med fasader av teglsten og treverk. Mellom byggene vil det bli hyggelige felles uterom med beplantning og sittegrupper.

ikon

storgata terrasse prosjekt

Det er lagt vekt på form, funksjon og holdbarhet. Alle boligene får gjennomgående gode kvaliteter. Det er valgt kjente merkevarer på innredninger, sanitær og hvitevarer.

Boligene blir lyse og delikate med store vindusflater. Alle rom får eikeparkett i matt utførelse bortsett fra entré, bad og bod/vaskerom som får fliser. Videre får de større leilighetene walk-in-closet og inngang til eget bad samt et gjestebad. Det blir også avsatt plass til gjesteparkering. Felles garasje med sportsboder under bakkeplan med heis direkte fra bygg A, B, C og D.

Nettsiden viser leilighetene som nå er for salg. Disse er lokalisert i bygg A, B, C og D. Leilighetene i bygg E, F, G og H er utsolgt.

storgata terrasse prosjekt

Alle leilighetene, med unntak av to hybler, får utgang til en eller flere balkonger eller terrasser. Rekkverk i glass gir et godt utsyn samtidig som skjerming mot innsyn blir ivaretatt med frostet glass på deler av rekkverket.

Boligene blir bygget etter TEK10, og vil få god standard. Det er også lagt stor vekt på tilgjengelighet, funksjonalitet og estetikk. Med smarte løsninger og gode kvaliteter er vi sikre på at du vil trives i din nye leilighet.

storgata terrasse prosjekt

Hvorfor velge Storgata Terrasse?

ikon

Sarpborgs beste beliggenhet!

Ja, det tør vi påstå. Gangavstand til alle sentrums fasiliteter, likevel et rolig og etablert boligområde. Her får du begge deler!

Les mer om området

Flere ulike typer leiligheter

Storgata Terrasse har svært mange ulike leilighetstyper å velge blant — i ulike størrelser og prisklasser. Her er det lett å finne leiligheten som passer deg!

Se boligvelger

Trygghet og kvalitet

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag står bak prosjektet – sammen med byggentreprenør Nipas AS. Prosjektet selges gjennom SOBBL Eiendomsmegling.

Ta kontakt med oss!

Arkitekten har ordet

ikon

PAVEL A. FOMENKO, Architect / Partner. Plus Arkitektur

Boligprosjekter handler om mye mer enn sammensetting av ulike boformer, volumer og uterom. Boligen er det stedet hvor vår individuelle måte å leve på blir markert, rendyrket og ført videre gjennom livet. Vi gjør våre første steg barbeint ute i hagen som små barn, vi får venner og oppdager vår første kjærlighet. Boligen er et sted der vi etablerer familie, treffer våre nære og vokser opp. Vi knytter mange gode minner til vårt bosted.

Boligen skal være en ramme rundt det gode liv. Det er i dette rammeverket at vi vever sammen våre daglige ritualer, opplevelser og minner. Vårt bomiljø skal også gi funksjonelle løsninger som gjør hverdagen enkel. Det er like viktig at bomiljøet gir påfyll i form av estetiske og sanselige opplevelser. Dessuten bør omgivelsene rundt boligene invitere til sosiale møter og uformelle samtaler. Dette vil igjen gi liv rundt og mellom byggene. Store og små hendelser vil skape minner og følelser knyttet til stedet. Det vil skape fysisk og sosial tilhørighet.

Denne bevisstheten om at bomiljøet er rammeverket for identitet, trivsel og møter mellom mennesker, har vært med i fundamentet i vår design av Storgata Terrasse. Vår ambisjon er å gjøre området til et trivelig, trygt og bærekraftig bomiljø.Hovedgrepet i prosjektet er å danne varierte uterom for en fargerik hverdag. Uterommene bindes sammen til et helhetlig forløp ved hjelp av et kontinuerlig landskapsgrep med klare siktlinjer og oversiktlige uteplasser.

Bebyggelse og arkitektur

Vi ønsker at bygningene skal fremstå i en menneskelig skala som gir gode oppholdskvaliteter og beriker områdets utearealer. Prosjektets materialpalett vil består av få, men robuste materialer som teglstein og tre. Deres kombinasjon vil skape fargenyanser i samspill med lyse balkonger. De øverste etasjene vil få romslige terrasser og deres utforming vil forsterke variasjonen i prosjektets arkitektoniske uttrykk. Beboernes aktivitet skal støttes av arkitekturen og landskapet. Dette vil skape en fargerik hverdag gjennom hele året. Bebyggelsen og landskapet integreres i tomtens terreng slik at prosjektet virker som en naturlig del av nærmiljøet.

Salgsprospekt

Bla i eller last ned salgsprospekt

ikon