storgata terrasse prosjekt

Gleder seg til et enklere liv i Storgata Terrasse!

Susanne og Yngvar Braaten var blant de første som signerte kjøpskontrakt i Storgata Terrasse. Nå gleder de seg til en enklere hverdag uten husmaling og plenklipp.

Paret bor i dag i en enebolig i Christies gate 9, kun noen kvartaler unna Storgata Terrasse. De kan daglig følge hvordan byggene og området utvikles, og gleder seg stort til å kunne flytte inn i en lettstelt og moderne leilighet på 86 kvadratmeter – med to soverom.

De legger ikke skjul på at overgangen vil bli merkbar, etter å ha bodd 36 år på nær 300 kvadratmeter, fordelt på tre fulle etasjer. Men er trygge på at det er til det bedre.

- Blir ikke yngre

- Det er greit med god plass når barna bor hjemme, og vi har hatt fire stykker i huset. Nå er det bare oss, og det er et ork å holde tritt med vedlikeholdsbehovet både på huset og i haven, sier de. - Og vi blir ikke yngre med årene, legger Yngvar til. - Derfor følte jeg det var naturlig og riktig å slå til da SOBBL presenterte Storgata Terrasse. At det var sentrumsnært og i samme område som vi bodde, var viktig for oss.

Store valgmuligheter

Yngvar og Susanne trengte kun kort betenkningstid innen de besluttet å kjøpe i Storgaten Terrasse, som en av de første. Det ga dem stor valgfrihet til å velge sitt framtidige hjem. - Vi tar både hund og katt med på flyttelasset, derfor ønsket vi en leilighet på bakkenivå, som gjør det enkelt med dyrehold.

De kjenner flere andre kjøpere i det samme borettslaget, og er ikke i tvil om de raskt vil finne seg til rette i nye omgivelser. - Selv om jeg er pensjonist, er det ikke vanskelig å få fylle tiden. Jeg sitter i Sparta Hockeys styre og er med i Sarpsborg Avisklubb og i Frimurerlosjen i tillegg til treninger og treff med venner og kjente. - Med utgangspunkt i Storgata Terrasse, er det kort vei både til sentrum og til Kulås, så dette blir veldig bra, understreker Yngvar.

storgatta terrasse prosjekt
Det er svært romslig i boligen til Susanne og Yngvar Braaten. – Etter at barna flyttet ut, er det upraktisk med så mye plass, sier de.

Utfordrende øvelse

De er innstilt på at det vil bli en utfordrende øvelse å bare skulle ta med seg det den nye leiligheten tillater av møbler og utstyr, samlet gjennom et helt liv. - Samtidig er det greit å rydde opp etter seg innen andre må gjøre det, påpeker han - som sikkert mange gjenkjenner som driver av bensinstasjonen i Sandesund gjennom 45 år. Han er nå pensjonist og har overlatt driften til sin datter, men bidrar jevnlig med enkelte vaktmestertjenester på stasjonen, kan han fortelle.

Den andre byen

Mens Yngvar er ekte Sarpsborg-gutt, oppvokst i sentrum, er Susanne fra nabobyen og jobber i dag ved Ørebekk legesenter. Selv om han er en svært ivrig supporter av både Sparta Hockey og Sarpsborg 08, er det sjelden det oppstår opphetede diskusjoner verken om hockey eller fotball hjemme, blir vi fortalt.

- Nei, jeg er lite interessert og lar meg ikke trekke opp – selv om han stadig gjør et forsøk! De kan imidlertid forenes om én ting: At det vil bli svært spennende å flytte til en hverdag uten snømåking, husmaling og klipping av plen og hekk!

storgata terrasse prosjekt
Etter 36 år i eneboligen i Christies gate, gleder Susanne og Yngvar Braaten seg til et liv uten vedlikehold og plenklipping.

Hvorfor velge Storgata Terrasse?

ikon

Sarpsborgs beste beliggenhet!

Ja, det tør vi påstå. Gangavstand til alle sentrums fasiliteter, likevel et rolig og etablert boligområde. Her får du begge deler!

Les mer om området

Flere ulike typer leiligheter

Storgata Terrasse har svært mange ulike leilighetstyper å velge blant — i ulike størrelser og prisklasser. Her er det lett å finne leiligheten som passer deg!

Se boligvelger

Trygghet og kvalitet

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag står bak prosjektet – sammen med byggentreprenør Nipas AS. Prosjektet selges gjennom Eie Eiendomsmegling.

Ta kontakt med oss!