Naturlig midtpunkt

Med en svært sentral, men likevel rolig beliggenhet ligger Storgata Terrasse. Her bor du midt i byens mest attraktive boligområde! Med vestvendt plassering og omgitt av grønne hager får du følelsen av ro og luft.

ikon

storgata terrasse prosjekt

På tomten mellom Storgata, Jacob Hilditch' gate og Dronningens gate, bygger vi Storgata Terrasse. Tomtens plassering rett på sydsyden av sentrum har perfekt plassering i rolige omgivelser og med kort avstand til alle byens fasiliteter, skoler og barnehager.
Fra Storgata Terrasse er det gangavstand til sentrum med alt av service og underholdningstilbud. På få minutter er du i sentrumskjernen med kjøpesenter, restauranter, butikker, kino og treningssentre. Og noen kvartaler unna ligger flotte Kulåsparken – en grønn lunge midt i byen!

Sarpsborg er en by i positiv utvikling, med et voksende næringsliv og svært gode levevilkår.

Storbyen kjøpesenter rommer ca 75 butikker og er kun få minutters gange unna. Her finner du blant annet matvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og flere spisesteder. I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter.

Det er gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til Sarpsborg busstasjon på fem minutter. Busstopp finner du rett utenfor Storgata Terrasse. Kort vei til Sarpsborg jernbanestasjon og rundt 1 time og 30 minuttter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager ligger like ved. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole som er en av landets mest moderne barneskoler.

Kulåsparken er en oase midt i byen. Østfolds største bypark har lekeplass for barn, trimapparater, musikkpaviljong og et amfiteater der det arrangeres konserter.

storgata terrasse prosjekt

Sarpsborg er et skikkelig badeparadis! Her finner du flere idylliske ferskvann i tillegg til en av Norges fineste skjærgårdslinjer med utallige viker, svaberg og strender. Sarpsborg er en av ytterst få norske byer som har badevann midt i byen. Tunevannet med strand og gresslette finner du i sykkelavstand nordvest for sentrum.

Sarpsborg er omkranset av skog og små idylliske vann. Søker du fred og ro finnes det utallige muligheter for skogsturer! I Lysløypa på Kurland kan du gå, løpe eller stå på ski om føret tillater det. Her finner du også Appelsintoppen med et nytt flott utkikkstårn – en attraksjon for hele familien! Det er også kort vei til Glengshølen med friområder og en bryggesti langs vannet.

I tillegg til lysløypa, er det skimuligheter i flotte løyper i Trøsken eller du kan prøve slalomskiene i Kjerringåsen. Liker du golf er Borregaard Golfklubbs bane 5 minutter unna med bil.

For den aktive er Sarpsborg et eldorado! Her finnes alle muligheter til å finne sin aktivitet. Sarpsborg er en kjent fotball- og ishockey-by, og på Sarpsborg Stadion og Sparta Amfi kan man heie fram sine lag. Innendørs badeglede kan man også nyte på Sarpsborghallen rett ved siden av eller på Superland på Grålum - en kort biltur unna. Her ligger også Inspiria science center som gir kunnskapsglede for liten og stor.

storgata terrasse prosjekt

Estimerte avstander med bil

ikon

Sarpsborg sentrum: 2 minutter
Sykehuset Østfold, Kalnes: 8 minutter
Fredrikstad sentrum: 17 minutter
Svinesund, riksgrensen: 23 minutter
Oslo sentrum: 1 time 10 minutter
Oslo Lufthavn Gardermoen: 1 time 25 minutter.